9. tammikuuta 2011

Kylpylät ja "kylpylät"

Oltiin tänään Miehen kanssa viettämässä laatuaikaa kaksistaan ja hyödynnettiin samalla lahjaksi saatu kylpyläpaketti, johon sisältyi lounas/päivällinen ja sauna- ja allasosaston käyttö. Suurin odotuksin menimme kyseiseen toiseksi lähimpänä ovelaan kylpylään. Siistiä oli, suihkutilassa ei ollut viemärinkannen päällä sitä ällöttävää hiuksista koostuvaa villakoirapalloa, joka löytyy jokaisesta uimahallin suihkutilasta, eikä muuallakaan ollut likaa tai villakoiria. Samoin ruoka oli hyvänmakuista ja varsinkin alkupalatiski oli todella maukas. Siihen ne positiviiset kommentit sitten jäävätkin. Saunaosasto tarkoitti miestenpesutilan kolmen neliön saunaa ja samoin naisilla omansa. Allasosasto tarkoitti kahta kylmävesiallasta ja yhtä poreallasta. Päivällinen muistutti valikoimaltaan työpaikkani ruokaa, perussettiä pienellä budjetilla.

Hupaisaa oli, ettei päivällispöytään kuulunut jälkiruuan yhteydessä kahvia. Koska kahvi kuitenkin luki menuussa ja Mieheni kävi tarjoilijalta siitä kysymästä, niin minä ja mieheni sitten saatiin kahvia. Tarjoilija tosin muisti kyllä pariinkin otteeseen ilmoittaa, että tässä on tapahtunut erehdys ja tätä kahvia ei nyt kuuluisi tarjoilla, mutta kun menuun on se lipsahtanut niin kyl te sitten saatte. Tämä tarjoilija tosiaan toi kahvia vain meille ja takanamme istuvalle naiselle. Muille kymmenelle päivällisvieraalle hän ei sitä käynyt tarjoamassa vaan kiireesti vei pannun ja kupit veks. Käsittämätöntä! Kyl se varmaan on sen konsernin (kaksi kylpylää ja yks hotelli) taloustappio, kun 14 päivällisvieraalle tarjoilisi kupit kahvia! On se sen suuruusluokan budjettiylitys, et konkurssi siitä seuraa tai vähintään potkut sille työntekijälle.

Tämä oli nyt kolmas kylpylä, jossa olemem olleet ja täytyy sanoa, että ei kovin hääppöinen "kylpylä". Olimme tähän asti luulleet erästä pirkanmaalla sijaitsevaa kylpylää pieneksi, mutta tämä veti kyllä pohjat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti